Στο κέντρο του χωριού, ανάμεσα στα παλιά πλινθαρόκτιστα σπίτια του και συγκεκριμένα στη πλατεία, θα συναντήσουμε την βασιλικού ρυθμού εκκλησούλα του Αγίου Γεωργίου.

Είναι η κεντρική εκκλησία του χωριού και κτίστηκε το 1775.

Η εκκλησία είναι κεραμιδόστεγη και σχετικά μικρή. Μόλις που μπορεί να φιλοξενήσει εκατό πιστούς.

Εξωτερικά έχει κτιστεί από ακατέργαστη πέτρα της περιοχής. Το καμπαναριό ήταν και αυτό πετρόκτιστο, αλλά μετά τον σεισμό τον Σεπτέμβριο του 1952 κατέρρευσε. Αργότερα βέβαια το ξανάφτιαξαν.

Ο περίβολος είναι μεγάλος και άνετος.

Εσωτερικά δεν υπάρχουν αγιογραφίες. Στο τέμπλο υπάρχουν δύο πύλες. Η ωραία πύλη και η βόρεια πύλη. Το τέμπλο είναι ξυλόγλυπτο και οι εικόνες που το πλαισιώνουν είναι σημαντικής αξίας και χρονολογούνται από τον 17ον αιώνα. Έχουν βέβαια από τα πολλά χρόνια αλλοιωθεί. Έχουν όμως φροντίσει, μέσω καλών αγιογράφων την συντήρησή τους.

Αν και μικρή η εκκλησία, διαθέτει μετά από δωρεά που έγινε από κάτοικο του χωριού και τον Δεσποτικό της Θρόνο. Η αφιερωμένη εικόνα του Αγίου Γεωργίου, βρίσκεται στο εικονοστάσι, δίπλα από αυτή του Ιωάννη του Προδρόμου. Υπάρχει όμως και μια άλλη θαυματουργή εικόνα πολύ παλιά, σημαντικής αξίας, αυτή της Παναγίας της Ιαματούσας. Εδώ σχεδόν, όλες οι γυναίκες του χωριού πάνε και προσεύχονται και επικοινωνούν με την θαυματουργή Παναγία.

Η κοινότητα Δρυνιάς γιορτάζει τον Άγιο Γεώργιο, στις 23 Απριλίου και μαζεύεται ολόκληρη η κοινότητα για να τιμήσει την ημέρα αυτή, με εκκλησιασμό και λιτάνευση της άγιας εικόνας του.